Бонбони с лешников тахан

Съставки

Начин на приготвяне

1

Разтапят се 2/3 от шоколада на водна баня и се добавя останалия шоколад към вече разтопения.

2

Разбърква се хубаво докато всичкия шоколад се стопи.

3

В отделна купа се смесват и разбъркват до хомогенност всички други съставки

4

Добавя се сместа към разтопения шоколад и се разбърква до хомогенност.

5

Пълнят се формички за бонбони с готовата смес и се съхраняват във фризера за около 2 часа. (След това бонбоните се съхраняват в хладилник).

6

Когато напълните формичките, ги ударете няколко пъти по плота/масата, за да изкарате всички балончета от шоколадовата смес

Пробвай и ти с нашите продукти

170 гр.

9 отзива

6.50 лв.

slide
Количка0
Нямаш никакви продукти в количката!
Продължи пазаруването си
0

6бр. x 170гр.
хумус (по избор)

Моля изберете вид:

Цена: 36 лв